INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA SO‘Z YASASH USULLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Maqolada ingliz va o‘zbek tillarida so‘z yasalishining o‘ziga xosxususiyatlari haqida fikr yuritilgan, shuningdek, har ikki tilga oid so‘zlarningyasalishi jarayonidagi lingvistik muammolar tahlilga tortilib, amaliy yechim taklifetilgan