RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARI UCHUN SAMARALI MULOQOT STRATEGIYALARINI SHAKLLANTIRISH: BROWN METODIKASI ASOSIDA TAHLIL (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada bo’lajak ingliz tili o’qituvchilarining muloqot ko’nikmalarinishakllantirishning nazariy va amaliy usullari muhokama qilinib bu jarayongazamonaviy pedagogik va raqamli yondashuvlar ta’siri ilmiy tahlil qilinadi. Globalta’lim muhiti o‘zgarayotgan bir sharoitda Y, Z va Alpha avlod talabalari psixologikxususiyatlari, raqamli kompetensiya talablari hamda kommunikativ-ijtimoiiyfaollikning ta’lim jarayoniga ta’siri D.Brown, Chomksy va Vygotskiy konseptsiyalariasosida ko‘rib chiqiladi