ZAMONAVIY TA'LIMDA PEDAGOGIKA, TARJIMA VA CHET TILLARINI O'QITISHNING INNOVATSION METODLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy ta'lim tizimida pedagogika, tarjimava chet tillarini o'qitishning innovatsion metodlari kompleks tahlil qilinadi. Maqolaraqamli texnologiyalar, kommunikativ yondashuvlar va tillararo kompetensiyalarnirivojlantirishning zamonaviy strategiyalarini o'rganadi. Tadqiqot natijalari chettillarini o'qitish va tarjima faoliyatida innovatsion metodlarning samaradorliginioshirish uchun amaliy tavsiyalar beradi