IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARGA TIL O’RGATISHDA ART TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (KONFERENSIYA, 2025)
Ma‘lumki, til o’rgatish jarayonida ayniqsa, rivojlanishidanuqsoni mavjud oʻquvchilarga til o’rgatish gʻoyat murakkabdir. Bugungi kunda chettillarini o`rganishga bo`lgan talab ortib bormoqda. Bu maqolada chet tillarini, (asosaningliz tilini) imkoniyati cheklangan bolalarga o’rgatishning sabablari, ahamiyati vaunda art texnologiyasidan foydalanish haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, aynanmusiqiy va raqs terapiya, o’yin terapiya, imotexnologiya, drama texnologiya, ertaktexnologiya, qum texnologiya, izotexnologiyalarning qo’llanishi va ularningberadigan natijalari haqida ham fikr yuritiladi