DIPLOMATIK MATNLAR LINGVISTIKASI VA EVFEMIZMLARNING TARJIMA QILINISHI (KONFERENSIYA, 2025)
Ushbu maqolada diplomatik matnlarning lingvistik xususiyatlari hamda ularda qo‘llaniladigan evfemizmlarning tarjima jarayonidagi o‘rni va funksional xususiyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada evfemizmlarning turlari, semantik-pragmatik vazifalari va o‘zbek tiliga tarjima qilishda qo‘llaniladigan strategiyalar yoritib o‘tilgan