TARJIMA NAZARIYASINING ASOSIY TAMOYILLARI (KONFERENSIYA, 2025)
Mazkur maqolada tarjima tushunchasi, uning tarixi va tarjimajarayonida muhim bo’lgan ekvivalentlik va uning darajalari, adekvatlik kabi asosiytamoyillar haqida so’z yuritiladi.