KITOBXONLIK MADANIYATINI SHAKKLANTIRISHDA ZAMONAVIY FENTEZI JANRINING O‘RNI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu tezisda zamonaviy janrlardan biri bo‘lgan fentezi janri va uning bolalar adabiyotda tutgan o‘rni, shuningdek, zamonaviy fenteziga xos bo‘lgan umumiy xususiyatlar haqida ilmiy nazariy qarashlar keltirilgan.