CHET TILIDA OG‘ZAKI NUTQ KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA FANLARARO ALOQADORLIK TEXNOLOGIYASI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada chet tilini o‘qitish jarayonida og‘zaki nutqko‘nikmalarini samarali rivojlantirishda fanlararo aloqadorlik texnologiyasiningilmiy-nazariy asoslari, didaktik imkoniyatlari hamda amaliy mexanizmlari tahlilqilinadi. Fanlararo integratsiya til o‘rganishni real kasbiy va akademik kontekstlarbilan bog‘lash orqali talabalarning kommunikativ faolligini oshirish, tanqidiyfikrlashini rivojlantirish va nutqiy kompetensiyasini mustahkamlashga xizmat qilishiilmiy jihatdan asoslab beriladi