CHET TILLARNI O'QITISHDAGI INNOVATSIYALAR (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada chet tillarni o'qitish sohasidagi zamonaviyinnovatsion yondashuvlar tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari shuni ko'rsatadiki,innovatsion texnologiyalarning integratsiyasi talabalarning kommunikativkompetensiyasini oshirish, motivatsiyani kuchaytirish va mustaqil o'rganishko'nikmalarini rivojlantirishda muhim rol o'ynaydi