RAQAMLI JAMIYATDA IJTIMOIY-GUMANITAR BILIMLARNING FALSAFIY TRANSFORMATSIYASI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada raqamli jamiyat sharoitida ijtimoiy-gumanitar bilimlarning falsafiy transformatsiyasi klassik va tanqidiy falsafiy yondashuv asosida tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalarning ijtimoiy bilish jarayoniga chuqur integratsiyalashuvi natijasida yuzaga kelayotgan gnoseologik, ontologik va aksiologik o‘zgarishlar ochib beriladi.