TARIXIY BILIMLAR VA JAMIYATNING MA’RIFIY TARAQQIYOTI: O‘QITISHNING SAMARADORLIGI (KONFERENSIYA, 2026)
Ma’lumki, tarix fani jamiyat bilan uzviy va chambarchas holda taraqqiy etib rivojlanib keladi. Mazkur maqolada tarix fanining ahamiyati, uni o‘qitish masalalari, Yangi O‘zbekiston sharoitida tarix fani va uni o‘qitish hamda tadqiq qilishga bo‘lgan munosabat, tarix fanining ma’rifatli shaxsni tarbiyalashdagi o‘rni va ahamiyati kabi masalalar ilmiy va maxsus adabiyotlar tahlili asosida yoritilgan.