RAQAMLASHAYOTGAN JAMIYATDA FUQAROLAR VA YOSH AVLOD FAOLLIGI: IMKONIYATLAR VA TO‘SIQLAR (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada rivojlanayotgan dunyoda raqamlashayotgan jamiyatdagi imkoniyatlar va texnologiyalardan foydalanish samaradorligi va kamchiliklari haqida so‘z boradi.