VIRTUALLASHGAN JAMIYATDA AXLOQIY-HUQUQIY TAFAKKUR TRANSFORMASIYASI MUAMMOSI (KONFERENSIYA, 2026)
Ушбу мақола виртуал ахлоқ  тушунчасини маъноси ёритилган. Ахборотлашган жамиятда виртуал оламнинг ахлоқга таъсири тўғрисида илмий маълумот берилган. Виртуал маконда ахлоқий тафаккур тушунчасининг тарихий тараққиёти ёритиб берилган.