FUQAROLIK JAMIYATINING RIVOJLANISHIDA MILLIY IDENTIKLIKNING NAMOYON BO‘LISHI (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada fuqarolik jamiyatining rivojlanishida milliy identiklikning qanday namoyon bo‘lishi, mamlakatimizda milliy g‘oya va ma’naviy siyosat fuqarolarning siyosiy ishtiroki aholining o‘zligini faollashtiruvchi mexanizmga aylanib borayotganligi shuningdek, milliy o‘zlikni anglash, identiklik, fuqarolik jamiyati kabi tushuchalar tog‘risida so‘z boradi.