YOSHLARDA ESTETIK MADANIYAT SHAKLLANISHIGA TA`SIR KO‘RSATIB KELAYOTGAN SIYOSIY VA HUQUQIY JARAYONLAR (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu ishda yoshlarda estetik madaniyatning shakllanish jarayoniga ta’sir ko‘rsatayotgan siyosiy va huquqiy omillar tahlil qilinadi. Bugungi globallashuv davrida mamlakatimizda olib borilayotgan siyosiy islohotlar, yoshlar siyosati va madaniy taraqqiyotga oid davlat dasturlari estetik tarbiyaning rivojlanishida muhim o‘rin tutayotgani yoritilgan