MAHDUMI A’ZAM KOSONIYNING “ASROR UN-NIKOH” RISOLASIDAGI BAG‘RIKENGLIK G‘OYALARINING TASAVVUFIY-FALSAFIY TAHLILI VA ULARNING “YANGI O‘ZBEKISTON” MA’NAVIY SIYOSATIDAGI AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada Mahdumi A’zam Kosoniyning “Asror un-nikoh” asari asosida bag‘rikenglik g‘oyalarining tasavvufiy-falsafiy mazmuni tahlil qilinadi hamda ushbu g‘oyalarning zamonaviy ma’naviy siyosat va tarbiya tizimidagi ahamiyati yoritiladi.