UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARI JISMONIY TARBIYA FANI O‘QITUVCHILARI KASBIY FAOLIYATINING HUQUQIY ASOSLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada mamlakatimizning umumiy oʻrta taʼlim maktablarida jismoniy tarbiya fani oʻqitilishini tubdan takomillashtirish va jismoniy tarbiya fani oʻqituvchilarini uzluksiz kasbiy rivojlantirish tizimi samaradorligini taʼminlash borasida amalga oshirilayotgan ishlar, umumiy o‘rta ta’lim maktablari jismoniy tarbiya fani o‘qituvchilari kasbiy faoliyatini tartibga soluvchi meyoriy-huquqiy hujjatlar to‘g‘risida ma’lumotlar yoritiladi.