IJTIMOIY NAZORAT, JAMOATCHILIK NAZORATI, FUQAROLIK NAZORATI TUSHUNCHALARINING O‘ZARO ALOQADORLIGI VA FARQI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada nazorat tiziminig o‘ziga xos xususiyatlari, nazorat tizimini tashkil qiluvchi shakllari, ijtimoiy nazorat, jamoatchilik nazorati hamda fuqarolik jamiyati tushunchalarining o‘zaro aloqasi, nisbati va farqli tomonlari tahlil qilingan.