HECI YONDOSHUVLARINI TA’LIM TIZIMIGA JORIY QILISHNING DOLZARBLIGI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada HECI yondoshuvlari, uning mazmun-mohiyati, dolzarbligi haqida so‘z boradi. HECI yondoshuvini ta’lim tizimiga joriy qilishning ahamiyati, bugungi globallashuv davrida uning tutgan o‘rni, insoniyat va tabiat o‘rtasidagi uyg‘unlikka erishishning dolzarb masalaga aylanganligi tahlil qilingan.