TALABA YOSHLARIDA AYBDORLIK HISSINI KONSTRUKTIV BOSHQARISHDA RAQAMLI INTEGRATIV MODELLAR (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada talaba yoshlarida aybdorlik hissining psixologik mazmuni, uning shaxs rivoji va o‘quv faoliyatiga ta’siri hamda mazkur hissiy holatni konstruktiv boshqarishda raqamli integrativ modellar imkoniyatlari yoritiladi. Tadqiqot jarayonida aybdorlik hissining emotsional farovonlik, sog‘lom turmush tarzi va sport faolligi bilan o‘zaro bog‘liqligi tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli ta’lim platformalari, psixologik monitoring tizimlari va jismoniy faollikni kuzatuvchi texnologiyalarni integratsiyalash orqali aybdorlik hissini aniqlash va ijobiy yo‘naltirish mexanizmlari ilmiy jihatdan asoslanadi.