OLIY TA’LIM TIZIMIDA ELEKTRON RESURSLARDAN KENG FOYDALANISH ORQALI TALABALAR MUSTAQIL TA’LIMINI TASHKIL ETISHNING AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada talabalar mustaqil ta’limini elektron ta’lim resurslari yordamida takomillashtirishning usullari, shakllari va vositalari, elektron ta’lim resurslarini tayyorlashning asosiy bosqichlari to‘g‘risidagi ma’lumotlar bayon qilingan. Maqolada bayon qilingan ma’lumotlar elektron ta’lim muhitida talabalar mustaqil ta’limini tashkil etish samaradorligini muayyan darajada yaxshilashga xizmat qiladi.