JISMONIY TARBIYA O‘QITUVCHISINING INNOVATSION FAOLIYATI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada jismoniy tarbiya o‘qituvchisining innovatsion faoliyati, uning pedagogik jarayondagi o‘rni va ahamiyati ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan yoritilgan. Tadqiqotda jismoniy tarbiya ta’limida innovatsion pedagogik texnologiyalar, raqamli vositalar va interfaol metodlardan foydalanish orqali o‘quvchilarning jismoniy faolligi, motivatsiyasi va sog‘lom turmush tarziga bo‘lgan munosabatini shakllantirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, jismoniy tarbiya o‘qituvchisining kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirishda innovatsion faoliyatning o‘rni asoslab berilgan.