MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYALANUVCHILARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYORLASHNING PEDAGOGIK SHART- SHAROITLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada bolalarni maktabga tayyorlashning o‘ziga xos xususiyatlari, boshlang‘ich ta’limga oid bilimlarni egallashda bola duch kelishi mumkin bo‘lgan qiyinchiliklarni bartaraf etishda ta’lim-tarbiya jarayonini qanday amalga oshirish yo‘llari, bu jarayonda tarbiyachi-pedagog hamda o‘qituvchilarning o‘rni hamda bolalarni maktab ta’limiga tayorlashning shart- sharoitlari yoritilgan