OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA O‘QUV JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISHNING NAZARIY JIHATLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanish asosida o‘quv jarayonini takomillashtirishning nazariy jihatlari tahlil qilinadi hamda sun’iy intellektga asoslangan ta’lim modellarining pedagogik mohiyati, o‘qitish tizimlarining didaktik asoslari hamda ta’lim jarayonini boshqarish va baholashdagi imkoniyatlari yoritilgan.