BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA SHAXSIY QADRIYATLARNI SHAKLLANTIRISHDA MAKTAB VA OILA O‘RTASIDAGI HAMKORLIKNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida o‘quvchilarda shaxsiy qadriyatlarni shakllantirishda maktab va oila o‘rtasidagi hamkorlikning pedagogik, psixologik va metodik jihatlari ilmiy asosda tahlil qilingan. Shaxsiy qadriyatlar tushunchasining mazmun-mohiyati ochib berilgan, hamkorlikni rivojlantirish shakl va metodlari tizimlashtirilgan.