“PEDAGOGIK MA'RIFAT BRIGADALARI”-OTA-ONALARGA TARBIYAVIY KO‘MAKCHI (KONFERENSIYA, 2026)
Umumiy o‘rta ta'lim muassasalarida ma'naviyat sektori faoliyatini namunali yo‘lga qo‘yish bu - maktabning infratuzilmasi, ijtimoiy-ma'naviy muhiti hisobga olingan holda alohida namunaviy metodik qo‘llanmalar, tavsiyaviy yo‘riqnomalar yaratish, ta'lim-tarbiya jarayoniga mas'ullar, sinf rahbarlarini aniq maqsadga qaratilgan metodikalar bilan ta'minlash, shuningdek, “Uzluksiz ma'naviy tarbiya Kontseptsiyasi”ga ko‘ra o‘quvchilarda Vatanga sadoqat, tadbirkorlik, irodalilik, mafkuraviy immunitet, mehr-oqibatlilik, mas'uliyatlilik, bag‘rikenglik, huquqiy madaniyat, innovatsion fikrlash, mehnatsevarlik kabi 10 muhim fazilatlar, ijtimoiy kompetentsiyalarni rivojlantirishning to‘rtinchi bosqichini amalga oshirishdan iborat.