YOSHLARDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI VA SPORTNI RIVOJLANTIRISHDA RAQAMLI INTEGRATIV MODELLAR (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada yoshlar o‘rtasida sog‘lom turmush tarzi va sport madaniyatini rivojlantirishda zamonaviy raqamli texnologiyalarning integrativ modellari tahlil qilinadi. Maqolada  raqamli platformalar, mobil ilovalar va virtual texnologiyalarining yoshlarning jismoniy faoliyati va  soglom turmush tarzini mustahkamlashdagi o‘rnini ko‘rsatadi. Empirik ma'lumotlar asosida raqamli integrativ yondashuvning samaradorligi va uning amaliy tatbiqi imkoniyatlari taqdim etilgan.