TALABA YOSHLARNI RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHDA TO‘G‘RI YO‘LNI KO‘RSATISHDA PEDAGOGNING O‘RNI (KONFERENSIYA, 2026)
Ma’lumki, mustaqillik yillarida mamlakatimizda yoshlarga ta’lim-tarbiya berish, har tomonlama  yetuk  shaxsni  voyaga  yetkazish  davlat  siyosatining  ustuvor yo‘nalishiga aylandi. Voyaga yetmaganlarning huquq va manfaatlarini himoya qilish,  ular  orasida  nazoratsizlik  va  huquqbuzarliklarning  oldini  olish hamda yoshlarning huquqiy ongi va madaniyati darajasini oshirish borasida keng  qamrovli  ishlar  olib  borilmoqda.