SPORT SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR: INNOVATSIYALAR, INTEGRATSIYALAR VA PEDAGOGIK TA’LIM JARAYONLARINI ZAMONAVIY AXBOROT TEXNALOGIYALARI ASOSIDA SAMARALI TASHKIL ETISH (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada sport sohasida raqamli texnalogiyalar, innovatsiyalar, integratsiyalar va samaradorlikni tashkil etish, jismoniy tarbiyada raqamli texnalogiyalarning hozirgi kundagi o‘rnini yanada oshirish va sport sohasidagi innovatsiyalarning sportchilar uchun keltiradigan qulayliklar haqida ma’lumot keltirilgan.