JISMONIY TARBIYA VA SPORT BO‘YICHA MUTAXASSISLARNI QAYTA TAYYORLASH VA MALAKASINI OSHIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI SAMARADORLIGI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sport sohasidagi mutaxassislarni qayta tayyorlash va ularning malakasini oshirish jarayonida raqamli texnologiyalardan foydalanishning pedagogik ahamiyati va samaradorligi yoritilgan. Masofaviy ta’lim, onlayn platformalar, video darslar va interaktiv resurslarning ta’lim sifatini oshirishdagi o‘rni tahlil qilinadi hamda amaliy tavsiyalar beriladi.