4K MODEL KO‘NIKMALARI VA IMKONIYATLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida 4K modelining nazariy asoslari va uning tuzilmasi yoritiladi. Ta’lim jarayonida 4K modelining kollaboratsiya, kommunikativlik, kreativ fikrlash va tanqidiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi hamda ularni shakllantirishga xizmat qiluvchi zamonaviy interfaol pedagogik metodlar tavsiflanadi.