TALABALARNING MUSTAQIL ISHLARINI INNOVATSION TASHKIL ETISH (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur tezisda talabalarning mustaqil ishlarini tashkil etishda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati, zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanish imkoniyatlari hamda ularning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o‘rni yoritilgan. Mustaqil ta’lim jarayonida raqamli platformalar, interaktiv metodlar va kompetensiyaviy yondashuv asosiy vosita sifatida tahlil qilingan.