INDIVIDUAL YONDASHUV ASOSIDA TALABALARDA MADANIY IMMUNITETNI RIVOJLANTIRISH (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada talabalarda madaniy immunitetni shakllantirish va rivojlantirishda individual yondashuvning o‘rni yoritiladi. Madaniy immunitet tushunchasi, uning zamonaviy ta’limdagi ahamiyati hamda pedagogik strategiyalar orqali amalga oshirish mexanizmlari tahlil etiladi. Shuningdek, yoshlarning shaxsiy qiziqishlari va ehtiyojlarini hisobga olgan holda ularning ma’naviy-axloqiy tarbiyasini takomillashtirish masalalari ilmiy jihatdan asoslab beriladi.