TARBIYAVIY ISHLARNI REJALASHTIRISHDA TIZIMLI YONDASHUVNING METODOLOGIK ASOSLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida tarbiyaviy ishlarni rejalashtirishda tizimli yondashuvning metodologik asoslarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda nazariy tahlil, so‘rovnoma, kuzatuv va eksperimental ish metodlari integratsiyalashgan holda qo‘llanildi.