RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR INTEGRATSIYASI SHAROITIDA UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA JISMONIY TARBIYA FANINING TA’LIM MAZMUNINI LOYIHALASH (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada jismoniy ta’lim mazmunining alohida elementlari, ularning maqsad va vazifalari, jismoniy madaniyat bo‘yicha taxminiy dastur va ularga qo‘yiladigan talablar, ishchi o‘quv rejaning umumiy tuzulishi, jismoniy madaniyat o‘qituvchisi faoliyatidagi maqsadlar va yo‘nalishlar, darsni loyihalash algoritimi haqida ma‘lumot beriladi.