MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA JISMONIY TARBIYANING O‘ZIGA XOS HUSUSIYATLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada Maktabgacha tarbiya muassasalarida jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarini tashkil etishning oziga xos hususiyatlari jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarini metodik jihatdan to‘g‘ri o‘tkazilishi va mashg‘ulotlarda bolalarni harakat ko‘nikmalari, malakalari va unga oid bilimlarni o‘zlashtirish haqida.