SPORT MARKETINGINING SPORT SOHASINI RIVOJLANTIRISHDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2026)
Sport marketingi bevosita sport korxonalarining ishlab chiqarish va xizmat koʻrsatish sohalarini sport mahsulotlarini ishlab chiqarish bilan yaxshilash uchun imkoniyatlar yaratadi.