MAKTAB O‘QUVCHILARIDA UMUMINSONIY QADRIYATLARNI SHAKLLANTIRISHDA JISMONIY TARBIYA VA SPORT JARAYONIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (KONFERENSIYA, 2026)
Maktab o‘quvchilarining bilimi va ko‘nikmalarini shakllantirish, ularni milliy hamda umuminsoniy qadriyatlarga sodiqlik ruhida tarbiyalashning dоlzаrbligi vа zаrurаti, tarbiya tushunchasi o‘sib kelayotgan yosh avlodda hosil qilingan bilimlar asosida aqliy kamolot-dunyoqarashni, insoniy e’tiqod, burch va mas’uliyatni, jamiyatimiz kishilariga xos bo‘lgan axloqiy fazilatlarni yaratishdagi masalalarni ifodalaydi.