MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING JISMONIY RIVOJLANISHINI NAZORAT QILISHDA KUZATISH KUNDALIGI BILAN ISHLASHNING AHAMIYATI (KONFERENSIYA, 2026)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning jismoniy rivojlanishini nazorat qilishda kundalik tutishning ahamiyati, kundalik bilan ishlashning pedagogik xususiyatlari bo‘yicha tavsiyalar berilgan. Xulosa va yakuniy baholashda bolaning rivojlanishining umumiy tavsifi (masalan, “rivojlanish yosh normasiga mos”, “ijtimoiy-kommunikativ sohada biroz kechikish mavjud”), bola kuchli tomonlari, qiziqishlari, yetakchi faoliyatlari hamda e’tibor talab qiladigan rivojlanish jihatlari kabilar tahlil qilinadi va baholanadi.