OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TALABALARNING JISMONIY MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH MODELI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqolada pedagogika oliy ta’lim muassasalarining ta'lim jarayonida talabalarning jismoniy madaniyatini shakllantirish modelini yaratish haqida ilmiy mulohazalar bayon etilgan.