JISMONIY TARBIYA DARSLARINI TASHKIL ETISHNING TA’LIM METODLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Jismoniy tarbiyaning o‘qitish predmeti sifatidagi maxsus bilim va xarakat faoliyatlari o‘qituvchidan o‘qitishga xos ma’lum usullar va uslubiyatlar (metodlar)ni bilishni talab etadi. Ta’lim (o‘qitish)ning uslublari ko‘p bo‘lishiga qaramasdan ularning hech biri universal emas. Ta’lim metodlarining tavsifini bilish bu uslublar tarkibidan eng qulayini tanlab olishga, o‘qitish vazifalarini hal qilish uchun samaralilarini ajratib olishga imkon beradi