TA’LIM MUASSASALARIDA SPORT SOG‘LOMLASHTIRISH MASHG‘ULOTLARINI SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH TEXNOLOGIYALARI (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu tayyorlangan tezisda ta’lim muassasalarida sport-sog‘lomlashtirish mashg‘ulotlari samaradorligini oshirish jarayonida vujudga kelayotgan muammolar va kamchiliklar atroflicha tahlil qilindi. Jumladan, moddiy-texnik bazaning yetarli emasligi, malakali mutaxassislar tanqisligi, mashg‘ulotlarning zamonaviy pedagogik va innovatsion texnologiyalar asosida tashkil etilmasligi, shuningdek, o‘quvchilarning jismoniy faollikka bo‘lgan motivatsiyasining pastligi asosiy muammo sifatida ko‘rsatib o‘tildi.