OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA SHUG‘ULLANUVCHI VOLEYBOLCHI QIZLARNING MUSOBAQA OLDI JISMONIY VA PSIXOLOGIK TAYYORGARLIGINI TAKOMILLASHTIRISH METODIKASI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida tahsil olayotgan voleybolchi qizlarning musobaqa oldi davridagi jismoniy va psixologik tayyorgarligini takomillashtirish masalalari yoritilgan. Sportchi qizlarning funksional holatini yaxshilash, psixoemotsional barqarorligini ta’minlash, stressga chidamlilik darajasini oshirish hamda musobaqa jarayoniga tayyorlashda qo‘llaniladigan zamonaviy pedagogik metodlar tahlil qilingan.