OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA VOLEYBOLCHI QIZLARNING MUSOBAQA OLDI TAYYORGARLIGIDA FUNKSIONAL HOLAT VA PSIXOEMOTSIONAL BARQARORLIKNI RIVOJLANTIRISH (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida tahsil olayotgan voleybolchi qizlarning musobaqa oldi tayyorgarligi jarayonida funksional holat va psixoemotsional barqarorlikni rivojlantirish masalalari tahlil qilinadi. Sportchi qizlarning jismoniy va ruhiy tayyorgarligini ta’minlashda zamonaviy pedagogik yondashuvlar, psixologik qo‘llab-quvvatlash usullari hamda funksional holatni nazorat qilish mexanizmlarining ahamiyati yoritib berilgan.