SPORT TURIZMINI RIVOJLANTIRISHNING ZAMONAVIY VA INNOVATSION YONDASHUVLARI (KONFERENSIYA, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada sport turizmini rivojlantirishning zamonaviy innovatsion modellari nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Global turizm tizimidagi transformatsion jarayonlar, raqamlashtirish, barqaror rivojlanish va tajribaviy iqtisodiyot sport turizmi misolida chuqur ochib beriladi.