MAKTABLARDA JISMONIY TARBIYA FANINING OʻQITILISHI UCHUN ZAMONAVIY USULARIDAN FOYDALANISH (KONFERENSIYA, 2026)
Ushbu maqola umumta’lim maktablarida jismoniy tarbiya darslarini samarali tashkil etishning ilmiy-uslubiy asoslarini yoritishga bag‘ishlangan. Unda jismoniy tarbiya darslarining maqsad va vazifalari, pedagogik tamoyillari, darsni rejalashtirish, tashkil etish hamda o‘tkazish uslubiyati batafsil bayon etilgan.