FUTBOLNING TEXNIK VA TAKTIK TAYYORLASH JARAYONI HAQIDA TUSHUNCHA (KONFERENSIYA, 2026)
O‘ymchilarnmg tartib qoidalariga rioya qilgan holda o‘yin olib borishlarini taminlash va shu bilan birga ularni salomatligi hamda harakatchanligini oshirish.