(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya:Maqolada duragaylash uslublarini qo`llash va belgilarning avlodlarda stress omillarga chidamliligini o`rganish yoritib berilgan. Tadqiqot davomida qimmatli xo`jalik belgilari yuqori bo`lgan хашаки дуккак (Vicia Faba L.) 15 ta kombinatsiyada don xosildorligi, ertapisharlik hususiyati yuqori bo`lgan namunalar o`rtasida duragaylash ishlari o`tkazildi.