(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya-mazkur maqolada akademik litseylar va oliy ta’lim muassasalarida zamonaviy ta’lim texnologiyalarini qo‘llash masalalari keng qamrovda yoritilgan. Unda raqamli ta’lim vositalari, innovatsion pedagogik yondashuvlar, interfaol metodlar, masofaviy va gibrid ta’lim shakllarining ta’lim jarayonidagi o‘rni hamda ularning o‘quvchi va talabalar bilim, ko‘nikma va kompetensiyalarini shakllantirishdagi ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish jarayonida yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ilmiy asosda yoritilgan.