(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya-Ushbu maqolada ta’lim jarayonini tashkil etishda differensial yondashuv va individual rivojlanish g‘oyalarining ilmiy-pedagogik mazmuni tahlil qilinadi. O‘quvchi va talabalarning o‘zlashtirish darajasi, qobiliyati, o‘rganish sur’ati hamda shaxsiy ehtiyojlarini hisobga olgan holda ta’limni rejalashtirish masalalari yoritiladi. Differensial va individual yondashuv asosida tashkil etilgan ta’limning samaradorligi, shaxs rivojiga ta’siri hamda ta’lim sifatini oshirishdagi imkoniyatlari ilmiy asosda ochib beriladi.